Hirdetés

Végre bekerült az egyik legélvezetesebb játékmód a Counter-Strike 2-be is

|

Sokak hiányoltak, hát tessék, most megérkezett.

Hirdetés

Kifejezetten üdítően hatott a tavaly szeptemberi bemutatkozása után a Counter-Strike: Global Offensive-et váltó, Source 2 motorra átültetett Counter-Strike 2, amivel azért jócskán akadtak gondok a rajt után. A Steam felhasználói szépen le is pontozták a játékot, többen teljesen elengedték azt, így történhetett az is, hogy csupán egy hónappal az indulás után durván bezuhant a játékosszám. Bár sok frissítés érkezett azóta a játékhoz, az élmény is érezhetően jobb lett, azért még most is akadnak bőséggel hiányosságok.

Ilyen elmaradás volt a Valve részéről például a sokak által imádott Arms Race, ami egy hatalmas frissítéssel, lényegében a semmiből került most a játékba. Tudjátok, arról a pörgős játékmódról van szó, ahol lespawnolunk egy fegyverrel, majd két kill után újat kapunk, és ez egészen addig megy így, míg nem eljutunk az utolsó, arany kés szintjéig.

Hirdetés

A kört pedig értelemszerűen végül az nyeri, aki elsőként csíp el egy ellent ezzel a közelharci fegyverrel.

Nem csoda, hogy sokak hiányolták a játékmódot, elvégre tényleg piszok szórakoztatóak az intenzív, figyelmet és gyorsaságot egyaránt igénylő körök, így tényleg itt volt az ideje annak, hogy végre bekerüljön a Counter-Strike 2-be is. A méretes frissítés tehát már befutott, ezzel együtt pedig több újdonság is érkezett a játékba amikről bővebben itt olvashattok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)