Hirdetés

Végre érkezik a Super Street Fighter 4 PC-re?

|

Erre következtethetünk egy Twitter-bejegyzés alapján.

Hirdetés

A hasonló híreket mindig fenntartásokkal kell kezelnünk, de eljátszani a gondolattal nem is olyan rossz.

Az eredeti Street Fighter 4-et a Capcom megjelentette PC-re is, ennek nagyon örültünk akkoriban, hiszen kevés a jó verekedős játék asztali gépekre (nekem a Mortal Kombat 4 rémlik csak).

A Super Street Fighter 4 a sima SF4 bővített változata, megjelent már PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re, úgyhogy épp ideje lenne egy PC-s változatnak is.

Egy rajongó Twitteren azt kérdezte, mikor számíthatunk PC-s SSF4-re, a Capcom egyik producere, Yoshinori Ono pedig így válaszolt: "Nem twittelhetek erről a témáról... Kérlek várj április 12. reggel 8 óráig. ;)" Tehát április 12-én, helyi idő szerint 17 órakor érkezik valami bejelentés a Super Street Fighter 4 PC-s verziójáról!

Legalábbis erre következtethetünk, de ki tudja...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)