Hirdetés

Végre gameplay is látható a Saints Row reboot új videójában

|

Látták és hallották a fejlesztők a játékosok vegyes reakcióit, szerintük azonban jót tesz majd a Saints Row-nak a felfrissülés, így kitartanak mellette, erről is szó esik ebben a videóban.

Hirdetés

A Saints Row sorozat hosszú ideje az őrületes agymenésről volt híres, amit minden résszel egy új szintre emeltek a fejlesztők. Az eddigi utolsó, Gat Out of Hellben például magával a sátánnal kellett megküzdenie a játékosoknak. Ilyen előzmények után sokak számára (főleg azokra gondolunk itt, akik a harmadik résznél kezdtek el ismerkedni a szériával, hiszen az első két rész valóban a GTA-hoz hasonló játékelemekkel és körítéssel operált) minimum meglepő lehet, hogy a nemrég leleplezett reboot játék elhagyja a természetfeletti dolgokat és az utca szintjére hozza le a sorozatra jellemző abszurd hangvételt. Erről Paca írt nektek egy részletes beszámolót, érdemes elolvasni.

Hirdetés

A bemutató egyébként egészen hosszú, 7 perces videóban a fejlesztést végző Volition csapata sokat sztorizik, gameplay szinte alig van az anyagban, de legalább valami képet kapunk az egész élményről, és mivel a helyszín és a karakterek is teljesen újak, így tényleg tiszta lappal vághatunk majd neki, ha kicsit is tetszik, amit látunk.

A videót látva a Saints Row-ra még kíváncsi közösség vegyes érzelmekkel reagált, a fejlesztők azonban Twitteren világossá tették, hogy ragaszkodnak az elképzeléseikhez, így marad az új kontextus.

Az új Saints Row 2022. február 25-én érkezik PC (Epic Games Store) mellet jelenlegi és előző generációs konzolokra. Nektek bejön ez az új irány?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)