Hirdetés

Végre itt a Grand Theft Auto IV mod, ami komplett tankolási rendszert épít a játékba

|

Több mint 15 év elteltével is aktívan tevékenykedik a modder közösség, az alkotók olykor egészen lenyűgöző megoldásokkal rukkolnak elő.

Hirdetés

Míg a nagytöbbség a jelen állás szerint 2025-ben érkező Grand Theft Auto VI-ra készíti a testét-lelkét, addig szép számmal akadnak olyanok, akik töretlenül kitartanak a korábbi belépők mellett. Míg a GTA 5-öt továbbra is úgy viszik, mint a cukrot, addig nagyon úgy néz ki, hogy a GTA 4 is rendesen pörög, a modder közösség legalábbis továbbra is aktívan tevékenykedik: megjelenése után több mint 15 évvel is egészen elképesztő megoldásokkal bővítik, színesítik a játékot.

Az ElPapaDeTu névre keresztelt felhasználó által összedobott modnak köszönhetően most már az autónk üzemanyagszintjét is monitorozhatjuk, ráadásul részletesebben, mint azt elvárhattuk volna.

Hirdetés

Minden jármű egy adott kategóriába tartozik, amit elsősorban a fogyasztása és tankjának mérete határoz meg. A mod egy extra sávot helyez a térkép fölé, amivel folyamatosan szemmel tarthatjuk, mennyi van hátra a tankolásig. Minden benzinkút eltérő üzemanyagárakkal dolgozik, ha pedig kifogy a tank, akkor tényleg leáll alattunk a jármű, úgyhogy már csak emiatt is érdemes odafigyelni.

Ha részletesebben érdekel a rendszer és annak működése, akkor az alábbi videóban csekkolhatod, ha pedig rögtön telepítenéd a modot, ezen a linken keresztül szerezheted be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)