Hirdetés

Végre kiderült, hogy mikor érkezik az Outcast - A New Beginning

|

25 évvel az első rész megjelenése után térhetünk vissza Adelphára.

Hirdetés

Még hátra van ugyan a The Game Awards 2023, ahol várhatóan nem több játék megjelenési dátumát is megismerjük, ám már most egyre zsúfoltabbnak tűnik a következő év első három hónapja. Nem igazán akarja a játékipar, hogy kifújjuk magunkat, és lefaragjunk valamennyit kezelhetetlenül nagyra nőtt backlogunkból, ehelyett újabb és újabb élményekkel bombáz, folyamatosan a FOMO nyomása alatt tartva minket. Nehéz gamernek lenni, na!

Jövőre is lesznek új IP-k, licencelt játékok, kis szünet után máris folytatódó sorozatok, ahogy hosszú idő után visszatérő franchise-oknak is örülhetünk. Az utóbbiak halmazába tartozik az Outcast - A New Beginning, melynek címéből kikerült az egyértelmű folytatásra utaló 2-es szám, nehogy eltántorítsa azokat az érdeklődőket, akiknek kimaradt az életéből az 1999-es első rész, vagy annak 18 évvel későbbi remake-je.

Hirdetés

Az Appeal nyitott világú akció-kalandjában ismét veszélyben forog Adelpha, a talan nép otthona, és természetesen megint az egykori tengerészgyalogosnak, Cutter Slade-nek kell közbeavatkoznia. Az új fenyegetés a bolygót megszálló, annak erőforrásait kizsákmányoló robotok formájában érkezik, akikkel szemben nemcsak modulárisan fejleszthető fegyvereket, de más trükköket is bevethetünk, köztük az ellenséget bombázó madarakkal.

Az Outcast - A New Beginning 2024. március 15-én érkezik PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re a THQ Nordic gondozásában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)