Hirdetés

Végre megjelenik a Ubisoft új, ingyenes játéka

|

Három éve fejlesztik, alaposan tesztelték a közönség bevonásával, és pár nap múlva bárki játszhatja.

Hirdetés

Láthatóan összekapta magát a Ubisoft azután, hogy sem a The Division 2, sem a Ghost Recon Breakpoint nem hozta a várt eredményeket (nem beszélve a csúnyán elhasalt Hyper Scape-ről), és minden szükséges időt megad a csapatainak ahhoz, hogy ötleteikből a legtöbbet hozzák ki. Az Assassin's Creed Valhalla, a Watch Dogs: Legion, az Immortals Fenyx Rising és a Far Cry 6 már lényegesen jobbak lettek, most pedig egy free-to-play játék arathat váratlan sikert.

A 2019-es E3-on bejelentett Roller Champions már akkor is kipróbálható volt pre-alfa változatban, de csak mostanra lett kész - már amennyire annak nevezhető egy játék, amit még akár éveken keresztül frissítgetni fognak.

Hirdetés

A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra május 25-én fog megjelenni, de a visszafelé kompatibilitás miatt PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon is minden probléma nélkül játszhatjuk. Később érkezik Switchre, az Epic Games Store-ra, Stadiára és Amazon Lunára is, de ezek a változatok még váratnak magukra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Roller Champions játékosai háromfős csapatokban mérkőzhetnek meg egymással, a cél pedig az lesz, hogy labdával a kézben megtegyünk egy teljes kört, majd ezzel pontot szerezzünk. Az első csapat, amely 5 pontig jut, nyer. A platformok között átvihetjük elért eredményeinket és a Battle Pass-on való előrehaladásunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)