Hirdetés

Végre megnézhetjük, milyen lesz a Microsoft Flight Simulator Xbox Series-konzolokon

|

Friss videók és képek bizonyítják, hogy Xbox Series X-en és Series S-en is gyönyörű tájak felett repkedhetünk.

Hirdetés

Több szempont miatt is remek játék lett a 2020-as Microsoft Flight Simulator, ami nemcsak a szimulátorokért rajongóknak nyújthat izgalmas játékélményt, hanem azoknak is, akik amolyan hobbipilótaként csak megnéznék, hogyan néznek ki a Föld leggyönyörűbb tájai madártávlatból, virtuálisan.

A játék már egy ideje elérhető PC-re, de nagyon közel van már a konzolos megjelenése is, így kedvcsináló gyanánt érdemes lehet meglesni néhány friss anyagot belőle.

Hirdetés

Még júliusban megérkezik a Microsoft Flight Simulator Xbox Series-konzolokra is, de néhány szerencsésnek már korábban lehetősége nyílt kipróbálnia ezt a változatot is. MrNightlife például élőben közvetítette a játékot, amit bizony vissza is nézhetünk a YouTube-on.

Az Xboxsquad.fr YouTube-csatornán pedig egy olyan videó jelent meg, amelyen megnézhetjük, hogyan is fest New York városa a játék Xbox Series S-es verziójában.

A Windows Central csapatát erősítő Matt Brown is nagyon elégedettnek tűnik a játék konzolos portjával. Fel is rakott a saját Twitter-oldalára néhány képet az Xbox Series X-es és Series S-es változatról is. Nagyon úgy tűnik, hogy még a gyengébb masinán is lenyűgöző látványvilág várja a játékosokat, ráadásul az optimalizáció is rendben van a beszámolók szerint.

A Microsoft Flight Simulator a tervek szerint július 27-én landol Xbox Series X-en és Series S-en. Ti adtok neki egy esélyt konzolokon is?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)