Hirdetés

Végre megtehetjük Keszeggel a The Witcher 3-ban, amit mindig is akartunk

|

Régi mulasztását pótolta a CD Projekt RED a next-gen frissítés segítségével.

Hirdetés

Laikusok még nem feltétlenül tudják, de a CD Projekt RED kultikus szerepjátékának, a 2015-ben megjelent The Witcher III: Wild Huntnak sosem Geralt, Ciri, Yennefer, Triss vagy Dandelion volt a sztárja, hanem Roach, azaz Keszeg. A Fehér Farkas hűséges hátasa egyfelől megbízható közlekedés eszköz (füttyentésre lábhoz jön, szélsebesen is tud vágtatni, ha kell, bár gyakran megesik, hogy harc közben inába száll a bátorsága, és ledobja Geraltot a hátáról), másrészt kiapadhatatlan humorforrás, köszönhetően egy sor vicces glitchnek, amiket őszintén reméljük, hogy nem gyomláltak még ki teljesen a fejlesztők.

A háztetőkön bóklászó, vagy épp egy komoly diskurzus kellős közepén az ablakon keresztül kérdő, sőt vádló tekintettel bebámuló pacit hamar pajzsára emelték az internetes népművészet képviselői, így aztán mémek sokasága öregbítette a közönségkedvenc hátas hírnevét.

Hirdetés

Egy fontos dolgot azonban egészen a tegnap kiadott új generációs frissítésig nem lehetett megtenni vele: semmilyen formában sem adhattuk a tudtára, hogy szeretjük és hálásak vagyunk, amiért végigcipel a játékon. Ez azonban szerencsére megváltozott, s bár bevallom, eddig valahogy elkerülte a figyelmem az opció, egy nálam jóval szemfülesebb tartalomgyártó, bizonyos Neon Knight tweetje nem hagy kétséget afelől, hogy most már meg lehet simogatni a derék Keszeget.

Ezért még azt is meg tudjuk bocsátani a CD Projekt RED-nek, hogy gondok vannak a játék új verziójával, leginkább PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)