Hirdetés

Végre megvan, mikor olvad bele az EA Play a PC-s Xbox Game Passbe

|

Decemberben kellett volna, de halasztották az egyesülést.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass önmagában is egy kiváló ár-érték arányú szolgáltatás volt, de mióta az EA Play teljes kínálata elérhető vele változatlan áron, egy kicsit még jobban szeretjük. Sajnos a PC-s előfizetőknek valamivel többet kellett várni, de mostanra minden akadály elhárult.

A Microsoft bejelentette, hogy március 18-ától, tehát holnaptól több mint 60 EA játékkal és számos egyéb címmel bővül a Game Pass Ultimate-tel és önmagában is elérhető Xbox Game Pass for PC kínálata, köszönhetően annak, hogy az előfizetők az EA Play-t is minden további nélkül elérhetik.

Hirdetés

Ez azt is jelenti, hogy holnap már elkezdhetnek korlátok nélkül játszani a Star Wars: Squadrons-szal (eddig csak a próbaverzió volt játszható), exkluzív játékbeli kihívásokat teljesíthetnek, és kedvezményeket érvényesíthetnek. 

Az alábbi videó megmutatja, pontosan hogyan lehet kihasználni a lehetőséget; nem bonyolult, de nem is csak egy alkalmazás kell hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)