Hirdetés

Végre PC-re is megjelenhet a kultikus The Darkness

|

A Nightdive Studios elnöke biztató hírrel örvendeztette meg a rajongókat.

Hirdetés

2007-ben, a Starbreeze Studios fejlesztésében jelent meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra a The Darkness című shooter. A Top Cow Comics képregényekén alapuló történet a 21. életévét betöltő Jackie Estacado halálával kezdődött, majd az azt követő bosszúhadjárattal folytatódott, amikor is Jackie különleges képességekre tett szert az őt megszálló, Sötétség nevű szellemnek köszönhetően.

A The Darkness a sajtó és a játékosok körében is többnyire pozitív fogadtatásban részesült, így öt évvel később elkészült a folytatás, amelyet már a Digital Extremes hozott össze. Ez az előddel ellentétben PC-re is megjelent a konzolok mellett, viszont azóta feledésbe merült a széria. 

Hirdetés

A Nightdive Studios szép kis hírnevet szerzett a klasszikusok felújításával: az utóbbi tíz évben olyan címekkel jelentkezett, mint a Forsaken Remastered, a Shadow Man Remastered, a Blade Runner: Enhanced Edition (erre mondjuk pont nem lehet büszke a csapat), a Quake 1-2 remaster, valamint a System Shock remake, de már bejelentették a Turok 3 és a Star Wars: Dark Forces remastereket is.

Úgy tűnik, hogy a csapat nem éri be ennyivel, és még több projekt felújítását tervezi, amik között helyet kaphat egy újabb kultikus shooter is. Legalábbis nem lehet másképpen értelmezni a Nightdive vezérigazgatója, Stephen Kick által megosztott Twitter/X-bejegyzést, amelyben a vezető egy rajongói kérdésre válaszolva - miszerint várható-e a The Darkness remaster és ha igen, jön-e PC-re is - nem beszélt mellé, kerek-perecen kijelentette, hogy a listájukon szerepel ez is. 

Persze ez nem ér fel egy hivatalos bejelentéssel, de az eredeti játék kedvelői azzal a tudattal hajthatják ma álomra a fejüket, hogy jó kezekben van kedvencük leporolása - akármikor is jöjjön. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)