Hirdetés

Végre sikerült elérni, hogy Nintendo Switchen is fusson a GTA V

|

Nem ez az optimális módja a GTA V végigjátszásának, és lenne még mit csiszolni a porton, de lényeg a lényeg: működik.

Hirdetés

A Nintendo saját játékait megtartja családbarátnak, de más kiadóknak engedi, hogy 18+-os alkotásaikat elhozzák a platformjára. A Nintendo eShop rengeteg felnőtteknek szóló vizuális regényt és véres akciójátékot tartalmaz, utóbbi kategóriát pedig már a GTA: The Trilogy - The Definitive Edition is gyarapítja.

A trilógia, valamint a Red Dead Redemption megjelenése után a rajongók remélték, hogy a Rockstar előbb-utóbb Switchre ülteti a 2013-as GTA V-öt, de ez sosem történt meg.

Hirdetés

Bár a fejlesztők láthatóan nem akarnak foglalkozni a hibrid konzollal, a rajongók lelkesedését nem tudják elvenni. Egy Superstar South Studios nevű modder csoport sikerrel felpakolta a játékot a Switchre, és egy videót is feltöltött ezen változat működéséről. A felvételen a GTA V bevezető küldetését láthatjuk a hardveren döcögve:

Pár fontos apróságot érdemes tudni, mielőtt elkeserednénk. Egyrészt a videófelvétel folyamata nem volt annyira gördülékeny, mint lehetett volna, másrészt a konzol a gyári, handheld teljesítményt nyújtotta mindenféle extra boost nélkül.

Mindezek gyakorlatilag azt jelentik, hogy a fenti framerate a lehető legrosszabb, amit a Switch mutatni tudna. Tisztességes optimalizációval lenne esély a játék élvezhetővé tételére, és így nem csak PC-alapú hordozható gépeken, de a Nintendo masináján is újraélhetnénk Michael, Trevor és Franklin kalandjait, vagy elmerülhetnénk a GTA Online-ban. Ez azonban egyelőre álom marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)