Hirdetés

Végre tényleg konzolokra látogathat a Ubisoft+?

|

A Ubisoft szeretné, ha játékaihoz a lehető legtöbben hozzáférnének.

Hirdetés

Hivatalosan is elérkeztek annak a sötét(?) jövőnek napjai, amikor mindenki elvárja, hogy havi szinten fizessünk. A Ubisoft is csatlakozott a körhöz 2019-ben, amikor elindította a Ubisoft+ nevű szolgáltatását, és lehetővé tette, hogy havi 15 euróért minden modern játékához hozzáférhessünk.

Az egyetlen bökkenő a dologban, hogy a Ubisoft+ jelenleg csak PC-n érhető el. Ezt biztosan meg akarja változtatni a kiadó, de a változás előbb jöhet, mint vártuk.

Hirdetés

TrueAchievements csapatának feltűnt ugyanis, hogy a közelmúltban egy rakat xboxos Ubisoft játék kapott Ubisoft+ megjelölést. Ez jó eséllyel azt jelentheti, hogy a kiadó a szolgáltatás konzolos megjelenésére készül.

Itt most kifejezetten csak az Xboxról van szó, de meglepődnénk, ha a PlayStation konzolokat kihagynák a buliból. A Sonynak ugyan van megállapodása a kiadóval a PlayStation Plus kapcsán, de az csak néhány játékra vonatkozik, nem a teljes felhozatalra.

Akárhogy is, a Ubisoft+ konzolos elérhetősége egy jó hír lenne minden érintett számára. Remélhetőleg ez nem csak egy félreértésből született vágyálom.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)