Hirdetés

Valentin napi DLC a LittleBigPlanethez

|

Pompás kis letölthető csomaggal kedveskednek nekünk a LittleBigPlanet készítői.

Hirdetés

Valentin nap ugyebár a szerelmesek ünnepe. Mindenki megveheti reggel a  szív alakú lufit, este pedig a moziban kötelezően megtekintett romantikus csacskaság után, egy kis ártatlan játszadozásra is sor kerülhet. A játszadozást most nem úgy értettem, ahogyan ti azt gondoltátok. A LittleBigPlanet ugyanis meglepivel készül a mára már hazánkban is honos ünnepre, és ingyenes DLC-t tesz közkincsé, méghozzá ingyen. Úgy tűnik a Medai Molecule fejesei nem olvasták el rendesen miről is szól a Valentin nap, azaz, hogy ilyenkor nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy a szerelemtől elbódult, mindent rózsaszínben látó embereket lehúzzák mindenhol. Isten tartsa meg jó szokásukat. A DLC várhatóan holnap kerül fel a PlayStation Networkre, ahonnan aztán töltheti boldog boldogtalan. A csomag tartalma, néhány új dekorációs elem, pár új matrica, valamint egy új kosztüm, amit megtekinthettek alant. Love, peace, popcorn, meg ilyenek.

 

lbpvalentin.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)