Hirdetés

Véletlenül létezik a Call of Duty franchise egyik leghíresebb pályája

|

A Call of Duty 4-ben csupán véletlenül maradt benne Shipment.

Hirdetés

Manapság ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy még a legjobb játékok is hiányos tartalommal jelennek meg, amiket a fejlesztők csak később, frissítések formájában pótolnak. Ennek a totális ellenkezője történt a Call of Duty 4-gyel, amiben még több tartalom is maradt a megjelenéskor, mint azt a fejlesztők szerették volna.

A Shipment névre hallgató pálya rendkívül egyszerű felépítést követ: néhány egymásra pakolt konténer, egyik nyitva, másik felborítva, egy apró helyen, ahol megállás nélkül megy a darálás, végtelen XP-t és szélsőséges statisztikákat generálva.

Hirdetés

Először a Call of Duty 4-ben debütált 2007-ben, és ugyan most már nagyon nehéz elhinni, hiszen a Vanguardban és a 2022-es Modern Warfare 2-ben is feltűnt, de

eredetileg nem is akarták a fejlesztők, hogy napvilágot lásson.

A Dexertónak adott interjújában az Infinity Ward egyik fejlesztője mesélt a Shipment izgalmas előéletéről. Geoff Smith elmondta, a játékteret a házon belüli tesztek során alkalmazták, és az osztott képernyős élményt szem előtt tartva tervezték. Végül rendkívül prózai oka lett annak, hogy megismerte a világ, a fejlesztők ugyanis nemes egyszerűséggel elfelejtették törölni a pályát a megjelenés előtt.

Ma már nehéz elképzelni a franchise-t Shipment nélkül, hiszen 16 éve velünk van, és még mindig beszédtéma. Reméljük, még sokáig az is marad.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)