Hirdetés

Véletlenül rossz játék került a januári PlayStation Plus kínálatba

|

A Sony munkatársai véletlenül nem azt a játékot tették be az ingyenes listába, amit eredetileg szerettek volna. A hibát azóta javították, a kiadó bocsánatot kért.

Hirdetés

A játékosok már tölthetik a PlayStation Plus januári kínálatát, amelyet még december végén hozott nyilvánosságra a Sony, azonban nemrég kiderült, hogy az egyik cím véletlenül került fel az ingyenes játékok közé.

Szerencsére nem a Hardware: Rivalst vagy a Grim Fandangót veszi el a Sony, egy ekkora hibára valószínűleg ők maguk is hamarabb rájöttek volna. A PlayStation Europe hivatalos Twitter csatornáján jelentették be, hogy a PSP-re meghirdetett Legends of War: Patton's Campaign az eredeti tervektől eltérően került be a csomagba, úgyhogy azt kiveszik.

Azért a változás nem olyan eget rengető, hiszen helyette a History: Legends of War jár a PlayStation Vita játékosoknak. Más változás nincs, a PS3-asok továbbra is letölthetik a Dragon Age: Originst és a Medal of Honor Warfightert, Vitára pedig jár a Nihilumbra. Azt azért hozzá kell tenni, hogy rengetegen fejezték ki nemtetszésüket a Legends of War: Patton's Campaign kapcsán, így lehet, hogy a Sony azért változtatott, hogy elkerülje a balhét.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)