Hirdetés

Velvet Assassin - Aranylemezen a szabotőr lányka kalandjai

|

Hosszas vajúdás után hozott csak gyümölcsöt a német Replay Studios munkája, hiszen végre aranylemezre került játékuk, s kezdődhet a sokszorosítás.

Hirdetés

A Velvet Assassin korábban Sabotage 1943 címen futott, ám ezt 2008 februárjában kénytelenek voltak megváltoztatni, lévén szembetűnő hasonlóságot mutatott az EA szárnyai alatt meghúzódó Pandemic elhúzódó fejlesztésével a Saboteurrel.



Bár a németek előbb kezdtek el projektjükön dolgozni, kétség sem férhet hozzá, hogy az esetleg felmerülő névvitából melyik fél került volna ki győztesen. A főszereplő személyére azonban mindez nem volt hatással. A férje révén magyar vezetéknevet viselő Violette Szabó, a francia ellenállás posztumusz többszörösen kitüntetett tagja által ihletett Violette Summert kell a Thief, a Splinter Cell, vagy épp a Metal Gear Solid sorozatokból megismert módon csendben, az árnyékokban osonva eljuttatnunk aktuális céljához. Hogy közben néha vérnek is folynia kell? Istenkém, háború volt, egy kis erőszak belefér.



A Velvet Assassin tehát elkészült, s a Southpeak gondozásában április 30-án foglalja el helyét az üzletek polcain. A támogatott platformok között a személyi számítógépek mellett egyetlen konzolként az Xbox 360-at találjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)