Hirdetés

Velvet Assassin - PS3-ra nem jön

|

A magyar férje után Violette Szabóként ismert kémnő története által isnpirált játék nem készül el a Sony konzoljára.

Hirdetés

A német Replay Studios már hosszú évek óta dolgozik második világháborús stealth-shooterén. Mindenféle kellemetlen jogi procedúrát elkerülendő több alkalommal is átnevezték formálódó művüket, mire eljutottak a most már véglegesnek tekinthető Velvet Assassin címhez. Mint a lead-ben is megemlítettem minimálisan ugyan, de magyar vonatkozással is rendelkezik a kezdetben PC-re fejlesztett játék. A hamburgi csapat idővel kettévált, s megkezdődhetett az X360-as változat kódolása is. PS3-ra viszont a kiadó (Gamecock) képviselője szerint nem készítik el a játékot, mert a grafikus motor nem támogatja a Sony konzolját.

velvet__3_.jpg


Az MI6 ügynök Violette Summer kalandjainak a tervek szerint 2009. első negyedévében vághatunk neki PC-n és X360-on egyaránt.
Érdemes még utólag azt is megemlíteni, hogy a játékot fejlesztő Replay Studios dolgozik mindenki kedvence, dr. Uwe Boll első videojátékán is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)