Hirdetés

VEN2011 és TF Napok AXE Angyalokkal

|

A Pannon Egyetem és a Testnevelési Főiskola éves rendezvényein gyönyörűséges angyalok ereszkednek alá, hogy bűnre csábítsanak.

Hirdetés

Ma este nyolc órától a Pannon Egyetem Felső Campusa területén, a Wartha V. u. 1. szám alatt hajnalig tartó fergeteges parti lesz a Veszprémi Egyetemi Napok keretében, ahonnan holnap már indulhattok is tovább Budapestre, a Testnevelési Főiskola záró bulijára.



Mindkét helyszínen szebbnél szebb AXE Angyalok várnak rátok, akik minden segítséget megadnak ahhoz, hogy sikerüljön bűnbe esnetek, s ne egyedül bulizzátok át az éjszakát. A fiúk a bejáratnál vértezhetik fel magukat az AXE EXCITE illatával a közelgő angyalvadászatra, míg a lányok angyalszárny láncot akaszthatnak a nyakukba, és matricákat kapnak, amelyeket a nekik leginkább tetsző vadászokra ragaszthatnak.



Vessétek be a minden sármotokat, adjátok elő a legjobb szövegeteket, bűvöljetek el annyi lányt, amennyit csak tudtok, és érdemeljétek ki a matricájukat! Zsákmányotokkal igyekezzetek az AXE ANGYAL BÁZISRA, ahol a matricákat értékes AXE nyereményekre válthatjátok.
Érdemes lesz ám több alkalommal is visszatérni, hiszen minél több Like-ot sikerül zsákmányolnotok, annál értékesebb ajándékkal jutalmaznak meg az Angyalok.

Részletek:

Veszprémi Egyetemi Napok

TF Napok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)