Hirdetés

Vérbeli Michael Phelps akciójáték, úszással megbolondítva

|

A december közepén, Michael Phelps munkássága alapján bejelentett játékot többet nem nevezhetjük úszó-szimulátornak.

Hirdetés

Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy a december tizenötödikén hivatalosan bejelentett, Michael Phelps nevével fémjelzett úszó-szimulátort a továbbiakban nem nevezhetjük úszó-szimulátornak, ugyanis a fejlesztésekért felelős 505 Games elnöke elárulta, milyen kategóriában kívánják útjára indítani következő generációs konzolokra kihegyezett játékukat. A produktum titulusát homály fedi, talán harmadik könyvének címét (NO LIMITS: The Will to Succeed) adományozzák neki. Az emlegetett 505 Games elnök, nevezetesen Adam Kline a Daily News-nak elárulta, olyan vérbeli akciójátékra számíthatunk tőlük, melyben bizony szerephez jut az úszás művészete is, azonban nem fogunk egy medencében mérgezett egér módjára fel-alá tempózni. Tehát akciójátékot kapunk Michael Phelps főszereplésével, melyben úsznunk is kell. Most nem tudom eldönteni, hogy a tények ismeretében süllyed színvonala, vagy pedig emelkedik? Erre a kérdésre megjelenésekor választ kapunk, úgyis nyögni fogjuk majd kíváncsiságunkat legalább tíz hosszú éven keresztül. Hogy miért? Adam Kline szerint játékuk lesz a „következő Tiger Woods projekt" és akár tíz éven keresztül boldogíthat bennünket jelenlétével.

michael_phelps.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)