Hirdetés

Verbinksi ejti a Bioshock mozit?

|

Hosszú utazásra számíthat a Bioshock stábja, és nem biztos, hogy Verbinski is velük megy.

Hirdetés

Mint arról hírt adtunk nem is olyan régen, a Bioshock mozi alapvetően jónak indult. A rendező, Gore verbinski neve garancia, hogy nem egy elfuserált filmet kapnak a rajongók. A Bioshock mozi azonban bajba került, mivel az előzetes költségeket látván az Universal viszakozott.

Nagy baj nincsen, sietett közölni az Unviersal szóvivő. Csak annyi, hogy a filmet nem tudják leforgatni az Államokban, mert ott minden nagyon drága. Ilyenkor mennek szépen a stábok valami olyan helyre ahol jól váltják a dollárt, így is spórolva. Ezzel nincs is baj, azzal már sokkal inkább, hogy Verbinski nem feltétlenül találja jó ötletnek, hogy több, mint egy évre elhúzzon otthonról. Az LA Times-nak adott interjúból kiderül, hogy bár Verbinskinek nagyon tetszik a forgatókönyv, a szereplőgárda, és úgy általában az egész Bioshock műsorszám, nagyon erősen gondolkodik azon, vajon megér-e neki ennyit ez a projekt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)