Hirdetés

Verdun - ingyenes kiegészítőt kapott a háborús lövölde

|

Nem annyira szeretnénk átélni egy valódi háború borzalmait, de azért a fejlesztők mindent megtesznek azért, hogy mi se maradjunk le a buliról.

Hirdetés

A Verdun egy első világháborúban játszódó FPS, ami igyekszik a lehető legközelebb kerülni a valódi "háborús élményhez". A legutóbbi frissítésükkel is a realitásra törekedtek, miközben egyébként az amerikaiakat és a belgákat is bedobták a harcba.

A Horrors of War kiegészítő mindenki számára ingyenesen letölthető, ha rendelkezik az alapjátékkal. A beállítások között felbukkan majd egy Gore opció, aminek a célja a háború borzalmainak bemutatása. Ha a szórakozás jegyében erre bárki kíváncsi lenne, és szeretne leszakadó végtagokat, brutális sebeket és rengeteg vért látni, az feltolhatja maxra a Gore szintet, hogy minél fájóbb legyen a csata hatásfoka.

Ha kipróbáltátok az új módot, írjátok meg, mit gondoltok a Verdun hangulatáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)