Hirdetés

Véres Szilveszter

|

Akit ma az a sorscsapás ért, hogy otthon szilveszterezik, a Játéközön.hu böngészésével még csaphat egy görbe estét

Hirdetés

A legtöbben közületek gondolom most valami féle ünneplésre készülnek arra való tekintettel, hogy a mai az év utolsó napja. Ha ez csak most tudatosul benned, akkor bizony LOL! Egyébként aggodalomra semmi ok, mert ha nincs estére programod, akkor csak induljatok el találomra a nagy magyar éjszakába. Szilveszterkor a buli talál meg minket. Csupán arra kell nagyobb figyelmet szentelni, hogy evéskor mindent alaposan meg kell rágni, felkészülve ezzel a legrosszabbra. Higgyétek el, tapasztalat. Addig pedig, amíg érkeznek a vendégek, vagy hűl a pezsgő, esetleg míg összeáll a hálózat kukkantsunk bele 2008 utolsó Játéközön.hu ajánlójába.

Kaptunk hideget-meleget az óévben, amiért mindenkinek joggal lehet tele a tök.., khm izé, a begye valamivel vagy valakivel, esetleg úgy általában mindennel és mindenkivel. S hogy egy szép napon ne a Szabadság híd tetejéről kelljen minket lerimánkodni, ezért a felgyülemlett feszültséget kívánatosabb inkább direkte levezetni, elkerülve a fentihez hasonló eseteket. Rajtam kívül ki ne gondolta volna már, hogy galád, aljas, mocskos, vérkapitalista, rabszolgahajcsár főnöke torkán egyszer ledugja annak tollát, finoman kifejezve ezzel a véleményét mesés munkakörülményeiről. A Whack Your Boss inkább humoros akar lenni, mintsem véresen komoly. A minket letolni betoppant főnök idegtépő monológja alatt lesz időnk alaposan mérlegelni a haláltípusok között. Összesen tizenhat különböző tárgyat hívhatunk segítségül ehhez, amelyeket mind meg kell találnunk, ha végig szeretnénk játszani a játékot. Ha egy megvolt, egy gyors takarítás, és jöhet a következő.

 

kill.jpg
 

Az Apple Shooter igazi zamata talán akkor válik valóban érezhetővé, amikor már némi célzóvíz is segít a távolság és az energia "helyes" megválasztásában. Külön érdeme a játéknak, hogy kétféleképp is képes örömet szerezni. Egyfelől amikor Tell Vilmost megszégyenítve eltaláljuk az almát, másfelől pedig mikor nyilunk valamivel a gyümölcs alá érkezik. Utóbbi esetében természetesen nagy halálhörgés közepette fér is folyik, bőséggel. Persze ez nagyon-nagyon csúnya dolog, és fúj! Nem is értem, miért ezt tettem most ki. :) BUÉK!
 
kill2.jpg
 
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)