Hirdetés

Vérfrissített Alpha Protocol honlap

|

Alaposan átdolgozták és friss tartalmakkal töltötték fel az Alpha Protocol hivatalos oldalát.

Hirdetés

Év végén érkezik az Obisidian Entertainment első, saját ötleten alapuló szerepjátéka, a legjobb kémtörténeteket idéző Alpha Protocol.



Michael Thorton a CIA egyik legkiválóbb ügynöke... lehet, ha túléli az Alpha Protocol következményeit. Az őt foglalkoztató ügynökség elmetéli az összekötő szálakat, s egy olyan nemzetközi összeesküvés közepébe dobja, amelyik nem csak azzal jár, hogy hősünket saját kormánya igyekszik levadászni, hanem a fennálló világrend pusztulásával is fenyeget.



Tűzharc, közelharc, lopakodás, kapcsolatok kiépítése, információszerzés, csajozás, a fél világ bejárása vár majd mindazokra, akik az Alpha Protocol kipróbálására vállalkoznak. Az E3-as bemutató alapján is reményteli szerepjátékra még ráfér néhány havi polírozás, hogy lehetőleg minél kevesebb hibát tartalmazzon megjelenéskor. A sajnálatos módon törlésre ítélt Aliens RPG-n dolgozó csapat átcsoportosítása remélhetőleg elegendő lesz ahhoz, hogy valóban az AAA-kategóriának megfelelő minőséget produkálja a végtermék.
Skillekről, játékbeli helyszínekről, fontosabb karakterekről a frissített honlapon tudtok tájékozódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)