Hirdetés

Vérrel, metállal és pixelekkel érkezik a Warhammer 40 000 mészárszék

|

Vér is lesz, mondtuk már? Meg egy kevés vér. Ja és a vért se felejtsük el!

Hirdetés

Egyszerűségében és őszinteségében is csodálatos a Warhammer 40 000: Boltgun című játék, amely május 23-án érkezik PC-re, PlayStation-re, Xboxra és Nintendo Switchre - írja a EuroGamer.

Az Auroch Digital lövöldéjében egy űr-tengerészgyalogos (tengerész-űrgyalogos? űrtengerész-gyalogos? Space Marine, na!), Malum Caedo bőrébe bújva kell hentelni a Káosz hordáit. A játék hangulatát tökéletesen foglalta össze Wesley Yin-Poole, a Eurogamer szerkesztője, aki szerint egy "oldschool Doomot kapunk egy Warhammer 40 000-es kabátba bújtatva".

Hirdetés

A játékban visszaköszönnek a W40K-birodalom kedvenc szörnyei, a Nurgle-ktől a Tzeentch-ekig, amelyeket masszív fegyverekkel hatástalaníthatunk. A grafika valóban kissé pixeles, de ez abszolút csak hozzátesz az életérzéshez. Az sajnos nem derült ki, hogy az alábbi előzetesben hallható metálriffek visszaköszönnek-e a játékban, de nagy hiba lenne, ha ezt kihagyták volna, hiszen remekül passzolnak a vérfürdőhöz és a felhőtlen szörnyhenteléshez.

Apró érdekesség, hogy Malum Caedo hangját az iZombie vagy A Bly-udvarház szelleme című sorozatokból ismert Rahul Kohli kölcsönözte, aki maga is komoly gamer, aki szabadidejében többek között Warhammer 40K minifigurák festegetésével is szereti múlatni az idejét.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)