Hirdetés

Versenyfutás Draculával

|

A Frogwares bejelentette legújabb kalandjátékát, melyben a feladatunk megakadályozni Draculát abban, hogy egy ősi kézirat segítségével elhozza a poklot a Földre.

Hirdetés

A játékban professzor Van Helsing bőrébe bújhatunk, vele járhatjuk be a változatos helyszíneket, Londontól Egyiptomig. A történet szerint Dracula mélyen vallásos emberből azért vált vámpírrá, mert szerelme öngyilkosságot követett el, így lelke a pokolra került. Őrülten a fájdalomtól a férfi az ördöghöz fordult, s hallhatatlan szörnnyé válva örökké bosszúra szomjazik. Felfedezve, hogy létezik egy ősi kézirat, mellyel vissza lehet hívni a lelkeket a pokolból, felébred benne a remény, hogy viszontláthatja halott szerelmét, és elindul felkutatni a tekercset.
Itt jövünk mi a képbe, Van Helsingként, feladatunk megakadályozni Draculát abban, hogy véghezvigye őrült tervét.
A játék PC-re fog megjelenni, várhatóan 2008-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)