Hirdetés

Vért izzad a PC-d a Starfieldtől? Todd Howard tudja a megoldást, de nem biztos, hogy tetszeni fog

|

A Bethesda kulcsembere szerint a sci-fi szerepjáték remekül fut.

Hirdetés

A különleges kiadások vásárlói már szeptember 1-től nyúzhatják a Bethesda legújabb játékát, mindenki más - beleértve a Game Pass-előfizetőket - viszont csak szeptember 6-tól pörgetheti. Hogy a játékosok mennyire várták a Starfieldet, azt jól prezentálja, hogy a játék már a megérkezése előtt átlépte a 2 milliós játékosszámot, és megjelenés napján is elképesztő számokat produkált

Az érdeklődés mértéke nem meglepő, és a Starfield nem is méltatlan rá, hiszen tesztünk alapján a Bethesdának sikerült magasabbra tennie a lécet. Persze nem lett hibátlan a végeredmény, előfordulnak technikai hiányosságok, mi magunk is megtapasztaltunk párat: például Xbox Series X-en még a 30 fps-es limitet sem sikerül tartani, és a látvány is felemás. 

Hirdetés

Nem csoda, hogy előfordulnak az interneten a Starfield optimalizálatlanságára irányuló panaszok, és a Bloomberg is rákérdezett erre Todd Howardnál egy videóinterjú során, miszerint miért nem optimalizálták a játékot PC-re, mire érdekes választ érkezett:

"Megtettük, nagyszerűen fut. Ez egy next-gen PC-játék. Nagyon feszegetjük a technológia határait, szóval lehet, hogy ehhez a játékhoz frissítened kell a PC-det, de rengeteg nagyszerű dolog van benne, és a rajongók reakciója is fantasztikus."

Ha még csak most kezdtek bele a Starfieldbe mondjuk Game Passon keresztül, vagy Howard szavait megfontolva gépet fejlesztetek és utána szerzitek be, akkor van pár tippünk-trükkünk a számotokra, és még abban is segítünk, hogy sok XP-t kapjatok, ütős fegyvert vagy jó szkafandert szerezzetek. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)