Hirdetés

Veszélyes viharok dúlnak és villámok cikáznak a Fortnite csataterén, de ez nagyon sok előnnyel is jár

|

A megkergült időjárásnak is megvannak a maga előnyei, de érdemes lesz figyelni arra, hogy magasan tartsuk az életpontjainkat mérő sávot.

Hirdetés

A Fortnite a Chapter 3 frissítés részeként a fejlesztők átálltak az Epic Games új motorjára, az Unreal Engine 5-re. Eddig ennek mi játékosok viszonylag kevés előnyét láttuk, de a mostani tomboló viharokat már az új technológiának köszönhetjük.

A játék csataterét hirtelen támadt időjárási körülmények kezdték átrendezni, melyek ugyan alapvetően veszélyesek, de új taktikai lehetőségeket is kínálnak (nem beszélve a lenyűgöző látványról).

Hirdetés

Egy tornádó például feltépheti az összes épületet és tereptárgyat, de ha minket kap fel, akkor a gliderrel elrepülhetünk, jelentősen meggyorsítva ezzel a csatatéren történő utazást. A villámcsapások szintén szétzúzhatnak mindent, de ha minket találnak el, akkor (kis HP veszteségért cserébe) jelentősen felpörgetik a karakterünk sebességét.

A viharokat sötét fellegek jelzik előre, és ha szándékosan akarjuk például agyoncsapatni magunkat a villámokkal, akkor érdemes lesz vagy vízre evezni, vagy egy magaslati ponton rohangálni.

A biztonság kedvéért azért megjegyeznénk, hogy amennyiben a valóságban kerülnétek viharos helyzetbe, akkor semmi esetre se kövessétek az iménti tanácsokat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)