Hirdetés

VGA 2010 - Minimum 10 játékpremier

|

Ezt ígéri nekünk az egyik főszervező

Hirdetés

Geoff Keighley, akinek az idei Video Game Awards sikeres levezénylésének terhe nyomja vállát nyilatkozatban garantálta, hogy legkevesebb 10 játékpremiert láthatnak azok, akik figyelemmel követik a rendezvényt és annak hírverését.

Időközben ezek közül néhányat már itt a GSO-n is megszellőztettünk, itt az ideje tehát elővenni ezeket. Ígéret van tehát egy terjedelmesebb Batman: Arkham City bemutatóra, illetve a titokzatos BioWare projekt leleplezésére, ami lehet a Mass Effect 3 vagy egy Mass Effect multis mellékszál. Várható, hogy Guilermo Del Toro a THQ-val közös projektje is a közönség elé áll, ahogy a Saints Row 3-ra is számítani lehet még a hárombetűs kiadótól. Van itt még továbbá egy Left 4 Dead 3-nak hitt kép, illetve egy meg nem erősített pletyka, miszerint az Uncharted 3 is tiszteletét teszi az idei VGA-n. De ez még mindig csak hat játék. Érdemes lesz figyelni minket december 11-én!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)