Hirdetés

VGA-ban és Mini-ITX-ben erősít az Intel

|

Úgy tűnik, hogy az Intel erősíteni kíván az integrált grafikus vezérlő kínálatán és talán ennél távolabbra is tekint.

Hirdetés

Weboldalán az Intel munkatársakat toboroz integrált grafikai vezérlők hardveres és szoftveres fejlesztéséhez. A Visual Computing Group készíti a cég alaplapi chipsetbe integrált grafikus vezérlőit, de szimplán az a tény, hogy az AMD-ATI fúziót követően az Intel grafikus vezérlők tervezéséhez keres szakembereket, találgatásra ad okot. Jó ideje már, hogy az Intel csak integrált grafikus megoldásokat kínál, de ezek 3D-s képességei jelentősen elmaradnak attól is, amit a felhasználók a belépőszintű megoldásoktól is elvárnak. Véleményünk szerint a cég ebben szeretne jelentősen erősíteni, illetve valószínűleg az AMD-hez hasonlóan szintén CPU-ba integrált VGA fejlesztését szeretné beindítani. Egyes elemzők megkockáztatják azt is, hogy az Intel szeretné a jövőben kihasítani a saját szeletét a (nem integrált) grafikus vezérlők piacából is.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)