Hirdetés

VGA hűtés Zalman módra

|

A Zalman cég főként léghűtéseiről ismert, de most vízhűtés termékpalettáját is még tovább erősíti két videokártyákra szánt blokkal.

Hirdetés

Az új vizesblokkok követik az eddigi felépítést, de a kompatibilitás érdekében át lettek dolgozva. A minden melegedő alkatrészre kiterjedő alsó rész az nVidia 8800GT/GTS(G92)-es kártyákra szánt modellnél teljesen szokványosnak mondható, de az AMD/ATI 3850/3870-es szériára készült verziónál más a helyzet. A GPU-tól és a memóriáktól távolabb eső alkatrészek lefedését egy különálló blokkal oldották meg a tervezők, mely egy közdarabbal csatalakozik a nagyobb egységhez.

 

zalman.jpg

 

A csonkok is átdolgozásra kerültek az előző modellekhez képest. A felszerelésen kívül az anyaguk is megváltozott, hiszen ezek a csatalakozók teljesen alumíniumból készültek. A Zalman február 14-ével kezdi meg a GWB8800GT/GTS(G92) és GWB3850/3870 termékek szállítását. Az eredeti hírt a termékek specifikációjával itt olvashatjátok. A ZM-GWB8800 Ultra/GTX és ZM-GWB8800 GTS mar egy ideje kapható, a valódi újdonságot a jelen hírben található blokkok jelentik!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)