Hirdetés

A VGA piac a CeBIT-re vár?

|

Elemzők szerint grafikus kártyák piacán állóháború zajlik, a gyártók valószínűleg csak a márciusi CeBIT-en rukkolnak elő új termékkel.

Hirdetés

Az NVIDIA új, DirectX 10 kompatibilis GPU-inak kibocsátása dacára a grafikus kártyák piaca csendes. Ennek oka, hogy egyelőre nincsenek DirectX 10 alatt futó alkalmazások. A grafikuskártya-gyártók leginkább arra várnak, hogy iránymutatást kapjanak a GPU-gyártóktól, hogyan fejlesszenek ki DX10-et támogató termékeket, illetve leginkább arra számítottak, hogy a Windows Vista DX10 támogatással fog megjelenni. Ráadásul a DX10 kompatibilis termékek tesztelésére alkalmas szoftver sem áll rendelkezésre.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)