Hirdetés

Victoria II - Behind the Scenes videó

|

Kivételesen ebben a hírben hadd legyek kicsit "szubjektív".

Hirdetés

Nem, nem a játékkal kapcsolatban - Paradoxtól megszokott hardcore stratégia - erre számítunk, úgyis ezt kapjuk.

Azonban én úgy gondolom, egy terméket akkor lehet jól eladni, ha megfelelően be is csomagoljuk. Ebben a videóban viszont olyan fejlesztőket szedtek össze, akik rémesen beszélnek, rémes fejformákkal rendelkeznek - mintha egy büntetésvégrehajtó intézetből szedték volna össze őket, némelyikük első látásra hosszú éveket kaphatna letöltendő bűntetésben. Félreértés ne essék, én nagy híve vagyok a "Fogadjunk el mindenkit olyannak amilyen" - mozgalomnak, hiszen magam sem vagyok egy matyóhímzés - de ha valaki nem kamera-ready, akkor legalább beszéljen, jól, érdekesen, stb... vagy legalább próbálja meg.

Egyébként az egész videó már az elején, a Community menedzser kislánnyal elbukik...

Szóval sorry, hogy kicsit szubjektív voltam, az egészben egy a lényeg: maga a játék. A többivel ne is törődjetek... jöjjön a Victoria kettő színfalak mögötti videója:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)