Hirdetés

A videó lejátszók csúcsa?

|

Talán ezen a kinevezésen is el lehetne gondolkozni... Az Eastech Electronics egy vadiúj videólejátszót dobott piacra, mely alig nagyobb; mint egy funkcionalitásában remeklő, ám méretében nem épp farzsebbe passzoló okostelefon. A videó és audio lejátszó fedőneve ET920. A 3,6"-es méretű, 320 x 240 képpontos LCD kijelzős készülék 20 GByteos merevlemezet rejt magában, SD/MMC kártyabúvóhelyet, valamint 2.0-ás USB portot a PC-hez csatlakoztathóság miatt. MPEG4/DivX/WMV9 formátumban filmeket, videókat, míg MP3/ADPCM/WMA kiterjesztésekben zenéket, hangokat képes lejátszani a 311 grammos és 136.1 x 78 x 25.5 mm méretű készülék.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)