Hirdetés

Videó mutatja meg, miért PC-n lesz a legjobb az Avatar: Frontiers of Pandora

|

A Ubisoft sűrű őszi szezonjának végén érkezik az Avatar: Frontiers of Pandora, amit minden platformon érdemes lesz játszani, de állítólag PC-n nyújt majd csúcsélményt.

Hirdetés

Utoljára tavaly októberben adott ki a Ubisoft nagy költségvetésű játékot (a Mario + Rabbids Sparks of Hope-ot), azóta csak kisebb projektekkel, az OddBallers-szel, a Just Dance-szel, a Netflix-exkluzív Valiant Hearts: Coming Home-mal, és a sokáig halogatott, majd csúnyát hasaló The Settlers: New Allies-szal jelentkezett a kiadó. 

Az év vége azonban mozgalmas lesz: szeptember 14-én jön a The Crew Motorfest, október 5-én az Assassin's Creed: Mirage, és decemberben az Avatar: Frontiers of Pandora zárja a sort, ami jelenlegi és előző generációs konzolok mellett az Amazon Luna felhőszolgáltatáson keresztül, valamint PC-n is játszható lesz.

Hirdetés

Ez utóbbi változat kapott főszerepet a gamescom alkalmából kiadott előzetesben, ami felsorolja és demonstrálja, milyen funkciók teszik különlegessé a játékot a platformon. Lesz természetesen ray tracing és kibővített grafikai beállítások, az AMD kártyával rendelkezők kiélvezhetik az FSR2 előnyeit, lehet majd ultraszéles felbontással játszani, és állítólag annyira optimalizálták a játékot, hogy gyengébb és erős PC-ken is egyaránt stabil fps-sel és alacsony késleltetéssel fut. Végleges gépigényt még nem tettek közzé.

Az Avatar: Frontiers of Pandora december 7-én jelenik meg, és aki nem akar érte teljes árat fizetni, a Ubisoft+-szal játszhatja a legolcsóbban PC-n és Xboxon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)