Hirdetés

Videóban mesélik el a Rise To War fejlesztői, hogy miképp látják ők Középföldét

|

A mobilos stratégiai játékért felelős brigád másképp áll A Gyűrűk Ura univerzumához, mint a többi LOTR játékot fejlesztő csapat.

Hirdetés

Lord of the Rings: Rise To War egy okostelefonokra megjelenő stratégiai játék lesz, mely Középfölde harmadik időszakában játszódik majd. A legújabb A Gyűrűk Ura kaland egy nappal Bilbó és Frodó születésnapja előtt jelenik meg, tehát szeptember 23-án.

A közelgő időpont apropóján a NetEase egy videóval jelentkezett, amiben Nicolas Perrin vezető játéktervező beszél arról, hogy milyen feladatok elé allította őket Középfölde élethű ábrázolása.

Hirdetés

Perrin szerint a játék stílusa már magában megkülönbözteti a Rise To Wart a korábbi LOTR játékoktól:

"Amíg a legtöbb Gyűrűk Ura címben a szerepjáték volt a központban, a mi kalandunkban a stratégián van a hangsúly. [...] Úgy gondoljuk, hogy ez egy jó lehetőség lesz a játékosoknak, hogy megtapasztalják, milyen is háborúba menni a Középföldén."

Elmondta továbbá, hogy a térképet a lehető legnagyobb részletességgel készítették el, olyan klasszikus területek is feltűnnek majd, mint Dol Guldur vagy Minas Tirith.

A játékosok találkozhatnak majd Gandalffal, Legolasszal vagy Aragornnal, de az univerzum kevésbé ismert karakterei is feltűnnek majd, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő szereplőt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha esetleg a szeptember 23-án megjelenő Rise To War nem elégítené ki a Gyűrűk Ura világa után érzett vágyát egyes rajongóknak, nem kell féni, hiszen több projekt is készülőben van, ami szintén ebben a fantáziavilágban játszódik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)