Hirdetés

Videójáték-bolt rablás - új bűnügyi kategória

|

Egy előzetesben több millió példányban eladott játéknak igen nagy értéke van a piacon - főleg megjelenés előtt.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops kedden, azaz holnap jelenik meg hivatalosan.

Azonban a legyártott kópiák kész vannak, ki lettek szállítva a boltokba, hogy a premierkor mindenki megkaphassa a saját példányát, aki meg/át akarja venni.

Egy Baltimore környéki Gamestop áruházban minden bizonnyal nem ez fog történni - két férfi hatolt be a boltba szombaton félautomata fegyverekkel. Megvárták a zárás időpontját - ekkor történt a rablás. A boltban még két vásárló tartózkodott, őket bezárták a raktárba - sem nekik, sem az alkalmazottaknak nem esett bajuk.

A férfiak 100 darab Call of Duty: Black Opsot raboltak el. A rendőrség szerint ugyanezek a rablók állhattak egy október 21-i hasonló rablás mögött is, ami szintén Maryland államban történt.

A rendőrség felhívta a környékbeli lakosság figyelmét, hogy jelentse be, amennyiben megjelenés előtt valaki Call of Duty példányokat kínál eladásra, azonban a helyi apróhirdetési oldalakat felhasználó keresés sem talált ilyen ajánlatot - és ilyen bejelentés sem érkezett.

Érdekesség - éjfélkor mind a 4400 Gamestop áruház kínálni fogja a játékot...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)