Hirdetés

Videojáték parodizálja ki a fantasy-kliséket

|

A Grand Theft Horse készítői most egy másik műfajra mentek rá.

Hirdetés

Emlékeztek még a Grand Theft Horse-ra, amit a Rockstarral való békés viszony megőrzéséért inkább Rustlernek neveztek? Egy nyitott világú akciójátékról van szó, ami nem csinált belőle titkot, hogy a GTA stílusát és játékmenetét koppintva figurázza ki azt egy történelmileg pontatlan középkori keretbe ágyazva, Monthy Pythonra jellemző humorral megfűszerezve. Nos, a Rustlert is kiadó Games Operators most beállt egy másik paródiajáték mögé, csak ezúttal a fantasy zsáner lett kipécézve. 

Hirdetés

A Yet Another Fantasy Title egy nyitott világú, fantasy témájú akció-szerepjáték, amelyben egy olyan törvényen kívülit irányítunk, aki "általában a főhős zsákmánya lenne valamilyen mellékküldetésben". A sztori azonban egészen mást tartogat a fejlesztőcsapat, az Atomic Wolf szerint, ugyanis ahelyett, hogy levadászott volna a hős, mi öltük meg a királyság megmentőjét és elloptuk az egyszarvúját, amely eposzokba illő kalandot sejtet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A fejlesztők azt ígérik, hogy a műfaj minden kliséjét el fogják majd durrogtatni, így rengeteg melléküldetésre, átfogó történetre, mágiára, 15 különböző középkori fegyverre (például kardra és íjra), valamint különböző hátasokra (lóra, egyszarvúra, szamárra és farkasra) számíthatunk, valamint nem maradhat ki a képletből a sárkány sem. 

A Yet Another Fantasy Title PC-re készül és Steamen fog megjelenni, de hogy mikor, arról annyit mond csak a Valve rendszerének adatlapja, hogy "amikor a Gyűrűt megtalálják". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)