Hirdetés

Videójátékokkal ereszti ki a gőzt a buddhista vezető

|

A kínai, az indiai, valamint az emigráns tibeti kormány által is elismert szellemi vezető szabadidejében hiphop zenét hallgat és háborús játékokkal játszik.

Hirdetés

A Karmapa láma igazi 21. századi fiatalember, hiphop zenét hallgat, és videójátékokkal játszik, ha épp nem az Indiába menekült tibeti diaszpóra kulturális identitásának megőrzésén fáradozik.



A huszonnégy esztendős Urgyen Dudul Trinle Dordzse, a 17. Gyalvang Karmapa láma roppant szimpatikus fiatalember benyomását keltette bennem. Érdemes lehet elolvasni a The Times of India által közölt interjút, amelyben politikai nézetei mellett olvashatunk arról is, hogy időnként szívesen hallgat hiphop zenét, ugyanis amellett, hogy az ősi tradíciók egyik képviselője, a Dalai láma követője, valamint maga is tanár, a huszonegyedik század polgára is egyben.



Néhányan talán megdöbbennek azon, hogy kifejezetten szereti a háborús játékokat, amelyek az ő felfogása szerint szelepként működnek, s így levezetheti a negatív érzelmek (düh, harag, szomorúság, stb.) kísérőjeként fellépő agressziót.
Hajlamos vagyok igazat adni neki, szemben a sok pszichomókussal, akik képesek az életben mindent, akár a naplemente látványának élvezetét is a falloszra visszavezetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)