Hirdetés

Tedd szabaddá a péntek estéd!

|

Számos programmal, versennyel, kerekasztal beszélgetéssel mindenkit vár a GameNight!

Hirdetés

Holnap eljön a nagy nap, újra GameNight lesz, méghozzá egy új helyen: a főváros egyik legfelkapottabb szórakozóhelyén, a Nagymező utcai Instantban.

A belépés, mint mindig, ezúttal is ingyenes, és szabadon kipróbálhatjátok a játékokat, indulhattok a versenyeken egyrészt a versenyzés élményéért, másrészt a Gigabyte ajándékaiért. Vegyük sorra, hogy pontosan mire számíthattok:

Versenyek

Egy GameNightról sem maradhatnak ki a versenyek, ezúttal négy "versenyszámban" mérhetitek össze ügyességeteket másokéval. Jelentkezni mindegyikre a rendezvény kezdetétől a verseny indulásáig (vagy a nevezők maximális számának eléréséig) a GameStar standnál tudtok.

17:00-kor kezdődik az egyenes kieséses Counter-Strike: Global Offensive bajnokság, melynek során 1v1 meccsekben dől el, hogy ki a legjobb. Mindent mi biztosítunk, nektek csak annyi a feladatotok, hogy leüljetek, és a legjobb formátokat nyújtsátok. Aki épp nem játszik, a mérkőzéseket egy kivetítőn nézheti. 

18:00-kor indul a FIFA 16 bajnokság, szintén egyenes kieséses módszerrel. A versenyzők szabadon választhatják ki, mely csapatokkal szeretnének játszani. 

Szintén 18:00-kor kezdjük a Mortal Kombat X-et, ahol ugyancsak egyenes kiesésre játszunk. Karaktert mindenki magának választ.

18:30-kor indul a Guitar Hero Live is. Hogy ne unjunk bele ugyanabba az egy dalba, itt egyszerre ketten játszanak, közös megegyezés alapján választott nehézségi szinten és dalban. Az nyer, aki az adott szám végén több ponttal rendelkezik. Ne féljetek az új típusú kontrollertől, lesz idő gyakorolni a verseny előtt, és elmagyarázzuk mindenkinek, mi hogyan megy.

Annak érdekében, hogy minél többen lehetőséget kapjanak a nyerésre, illetve ne legyen csúszás, mindenki csak egy versenyre nevezhet.

Programok

Aki épp nem versenyzik, számos módon elfoglalhatja magát.

A központi teremben színpadi programmal várunk titeket, lesz többek között kvízjáték, és személyes beszámolókat hallhattok az Esportmilla tagjaitól a Dreamhackről, a League of Legends World Championshipről, az esport jelenlegi helyzetéről (és ti is kérdezhettek tőlük).

Ugyancsak itt találhatjátok meg az Oculus Riftet, amit bárki szabadon kipróbálhat egy új, izgalmas demóval.

A különteremben a FIFA 16, a Mortal Kombat X és a Guitar Hero Live mellett Rocket League-ezhettek is, de jelenlegi terveink szerint csak versenyen kívül. Ez még változhat, a GameStar standnál fogtok tudni érdeklődni.

Emellett ott találjátok SakmaN kolléga retro kitelepülését, ahol klasszikus verekedős játékokat próbálhattok ki klasszikus játékgépeken.

GameStar stand

A GameStar standot semmiképp ne hagyjátok ki, a versenyjelentkezés mellett az akciókért is érdemes meglátogatni. Lesz rengeteg GameStar magazin, szilikon karkötők, pólók, nézzetek körül, és ha tetszik valami, nyugodtan válasszatok. A vásárlás mellé - bizonyos értékhatár fölött - poszter jár ajándékba.

Gyertek, találkozzatok sok-sok hozzátok hasonló érdeklődésű gamerrel, a GameStar szerkesztőivel, lazítsatok videojátékokkal, érezzétek jól magatokat. Ez a lényeg.

GameNight november 6.

Időpont: 2015. november 6., péntek, 16:00-tól 
ÚJ HELYSZÍNInstant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Facebook eseményItt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A GameNight hivatalos oldala

A belépés INGYENES!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)