Hirdetés

Videók megállás nélkül

|

Rengeteg új trailer jelent meg ma:

  • Firestarter: A GSC Game World irányítása alatt készülget ez a kis orosz fejlesztésű játék. Stílusát tekintve honfitársaihoz hasonlóan szintén FPS, méghozzá arcade vonásokkal felruházva. Az ebből kiadott mozi 4.5 megabájt terjedelmű, AVI formátumú és körülbelül fél perc hosszú.
  • WarCommander: Egy nagyjából másfél perces szösszenet jelent meg az Independent Arts és a CDV által készülődő izometrikus RTS játékból, a WarCommander-ből. A fájl mérete 6.2 mega.
  • Jedi Outcast: A mai naptól kezdve letölthető a Raven Software 3D-s akciójátékának, a Jedi Outcast-nek az intrója! A cucc másfél perces és QuickTime formátumú. A letöltéshez regisztrálnunk kell magunkat a site-on (szerencsére ez ingyenes).
  • RatHunt: A felsorolás végére pedig a Mirage Interactive akcióelemekkel tűzdelt RPG-jét hagytam. A videó AVI formátumú és van egy nagy (19.3 mega) illetve egy kis felbontású (8.3 mega) változat a moziból a progi hivatalos honlapján. Természetesen az összes movie-t a játék nevére klikkelve érhetitek el.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)