Hirdetés

Videón a Warhammer 40,000 FPS, véres lesz a Necromunda: Hired Gun

|

A StreumOn játékának van egy kis Doom-beütése.

Hirdetés

Még mindig abban az idősíkban élünk, ahol megszámlálhatatlan mennyiségű Warhammer játék készül, FPS-ből sem csak egy jön idén. Mielőtt elmerülhetnénk a Vermintide-okat készítő FatShark Warhammer 40,000-es újdonságában, a Darktide-ban, a Space Hulk: Deathwinget jegyző StreumOn Studio fog nekünk néhány órányi szórakozást kínálni.

Ahogy arról délelőtt is írtunk, június 1-jén jelenik meg a Necromunda: Hired Gun PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series konzolokra. Ebben egy fejvadászt irányítunk, aki augmentációinak köszönhetően meglehetősen mobilis, így akár a falon futkározva, ugrálva, vagy kezünkre szerelt szigonyunkkal is közlekedhetünk.

Hirdetés

Célunk persze ellenfeleink kiiktatása válogatott eszközökkel. Segítségünkre lesz egy kutya is, egész pontosan egy cyber-mastiff, akit fejleszthetünk, ahogy saját alkatrészeinket és eszközeinket is. A jószág némi jutalomfalatért cserébe figyelmeztet minket az ellenfelekre, és átharapja a torkukat, ha úgy adódik. Nézzétek meg az alábbi videót, érdemes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)