Hirdetés

Videón láthatjuk, mennyit fejlődött a Starfield egy év alatt

|

Egy összehasonlító videó megmutatta, hogy mekkora volt a minőségbeli ugrás a 2022-es és a 2023-as bemutató között.

Hirdetés

A Starfield egy hatalmas játék, így nem csoda, hogy sokáig készült. A fejlesztők az utolsó egy évben is rengeteget csiszoltak a látványon, ami tökéletesen látszik két különböző időpontban felvett, de ugyanazt bemutató jeleneten.

Tavaly kaptunk egy apró ízelítőt a Bethesda sci-fi kalandjából, aminek egy részletében a játékos karakter és két NPC űrruhákba öltöztek. Ugyanezt a jelenetet láthattuk most a gamescom 2023-as videóban is, viszont a különbség ég és föld.

Hirdetés

A /r/starfield subreddit egyik lakója rakta egymás mögé a két darabkát, és abszolút látszik az eltérés. A fények, az árnyékok, és minden más sokat javult a 2023-as bemutatóra, és még olyan apróságokat is kaptunk, mint hogy a kolléga arcán bekapcsolnak a fények a sisak felhelyezése után.

Ennyit számít egy évnyi fejlesztői meló:

The elevator scene / June 2022 (Official gameplay reveal) vs August 2023 (Gamescom) comparison
by u/MartinTheTrue in Starfield

Néhány hét múlva mindenki nekiugorhat majd a Starfield galaxisának. A játék szeptember 6-án érkezik PC-re és Xbox Series konzolokra, de a Deluxe és Collector's Edition tulajdonosok már szeptember elsején útnak indulhatnak, mi pedig augusztus 31-én mondjuk majd el, nekünk hogy tetszett.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)