Hirdetés

Érdekel a videózás? Van egy állásajánlatunk számodra!

|

Video- és audioanyagok készítésére keres műszaki érdeklődésű fiatalokat a Digital Media and Communications. Ha magadra ismertél, jelentkezz!

Hirdetés

Talán hallottatok már arról, hogy cégcsoportunkhoz nemrég a Digital Media and Communications is csatlakozott, melyhez többek között a STORY4, STORY5, a Travel Channel, a Fine Living és GALAXY csatornák tartoznak.

Most ti is csatlakozhattok ehhez a kiváló és tapasztalt csapathoz. A cég műszaki érdeklődésű fiatalokat keres video- és audióanyagok készítésére. Olyanok jelentkezését várják, akik jártasak kép- és hangfelvétel készítésében, szerkesztésében, vágásában, és előnyt jelent, ha ismerik az AVID vágórendszert, valamint rendelkeznek legalább középfokú angol nyelvtudással. Ha úgy érzed, te lennél a megfelelő ember a feladatra, küldd el önéletrajzodat és egy motivációs levelet a judit.paczelt@digital-mc.hu címre mihamarabb.

Reméljük egy GameStar olvasó jár majd sikerrel, ha igen, írja meg nekünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)