Hirdetés

Videósorozat mutatja be, hogyan készült a The Last of Us Part II

|

Heti egy videóra számíthatunk, ma a sztori van a The Last of Us Part II videósorozat középpontjában.

Hirdetés

Már pontosan tudjuk, mennyit kell még várnunk arra, hogy megjelenjen az év egyik legnagyobb figyelmet érdemlő játéka, a The Last of Us Part II. A megjelenés többször csúszott, de június 19-étől láthatjuk, hogyan folytatódik Ellie, Joel, és a gombaemberek kalandja.

Hirdetés

A Naughty Dog addig is csúcsra járatja a marketinget, egy négyrészes videósorozattal vezet be minket a kulisszák mögé. Az első epizód spoilermentesen boncolgatja, hogyan állt össze a sztori, milyen fő témák állnak a középpontjában, valamint hogyan él Ellie és Joel Jacksonban.

Május 20-án a játékmenet, május 27-én a "részletek", június 3-án pedig a világ élvezi majd a figyelmet. Ha kíváncsiak vagytok, nézzetek vissza!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)