Hirdetés

Vigyázat, hemzseg a net a Starfield-spoilerektől

|

Óvatosan navigáljatok, ha tiszta lappal akartok nekilódulni a csillagközi felfedezésnek.

Hirdetés

Aki nagyon várja a Starfieldet, az biztosan kiszámolta, hogy már csak 15-öt kell aludni a Bethesda következő játékának megjelenéséig, amely ezúttal nem a Skyrim sokadik újrakiadása lesz, hanem egy tetőtől talpig friss IP.

A stúdiótól megszokott felfedezős-szerepjátékos receptet az űrbe helyező és 1000 felfedezésre váró bolygóval mixelő kaland hivatalosan szeptember 6-án fut be PC-re és Xbox Series-konzolokra, ám a tesztkódok már a vadonban vannak (többek között Chava is gyűri a játékot, és már alig várja, hogy mesélhessen róla), így természetesen el is lepték a netet a spoilerek.

Hirdetés

A titoktartásra fittyet hányó tesztelők révén mostanság a YouTube, a Reddit és az X (az egykori Twitter) felületén sem nehéz kiszivárgott Starfield-anyagokra bukkanni, legyen szó képernyőfotókról, információkról, vagy akár a játékmenet első 30 percéről. Így aztán most is érvényes az ilyenkor szokásos figyelmeztetés: csak óvatosan az internetezéssel, ha szűz fejjel vágnál bele a kalandba.

Ahogy azt korábban írtuk, a Starfield nemrég aranylemezre került, és időközben már az előtöltése is megkezdődött. Az Xbox Series S|X-tulajdonosok augusztus 17. óta húzhatják le a 140 GB-os játékot, beleértve azokat is, akik a Game Pass előfizetés keretében férnek hozzá, a PC-sek pedig augusztus 30-tól vághatnak bele a letöltésbe, ahol közel 125 GB-nyi helyet igényel a móka

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)