Hirdetés

Vigyázz, lezúz a japán modell!

|

Íme Haruna Anno, aki nem csak egy csodaszép cicababa, de egy kőkemény gamer is.

Hirdetés

A japán lányokkal jobb lesz vigyázni. Azt már eddig is tudtuk, hogy ott majdnem mindenki karate bajnok, így csak enyhe szorongással szabad az ottani csajokat megkörnyékezni. Most aztán kiderült az is, hogy a lányok maguk is meg tudják védeni magukat, virtuálisan persze. A való életben ezek az ártatlan lények nem zseboroszlánok, viszont a játékok virtuális világában, bizony jól tesszük, ha odafigyelünk rájuk.

Itt van menten Haruna Anno, akinek neve alapján esetleg a történelemkönyv jut eszünkbe. Nem arrafelé kell keresgélni, hanem sokkal inkább a Street Fighter IV online tabelláit érdemes megsasolni. A főállásban modell, másodállásban ikon Haruna drága, a minap blogján fitogtatta Street Fighter IV statisztikáit: 214 csatából, 178 győzelem. Statisztikailag ez 83.13 százalékot jelent, ami igencsak jó. Mondjuk ha online meccsekről van szó, akkor könnyen érthető a helyzet, hiszen elég volt bekapcsolni a webkamerát, és a pasik belefúltak a saját nyálukba, pofozkodás helyett. A 36 vesztes meccset pedig bizonyára a Japánban előforduló többi nőnemű játékostól szenvedhette el. Szerintetek így volt, vagy esetleg más lehet a hölgyemény sikerének titka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)