Hirdetés

Vigyázz: tele van a net Elden Ring spoilerekkel!

|

Vannak, akik már kalandra indultak az Elden Ring világában, és olyan területeket mutogatnak, amiket a fejlesztők még nem villantottak meg.

Hirdetés

Már csak alig több mint egy hetet kell kibírni, és bárki szembenézhet az Elden Ring kihívásaival - elnézve az internetes aktivitást, nem túlzás azt állítani, hogy milliók várnak erre. Azoknál a játékoknál, amiket ekkora érdeklődés övez, gyakran előfordul, hogy a viszonteladók nem tudják kontrollálni magukat, és néhányan az engedélyezettnél korábban adják ki a bolti példányokat.

Ez jellemzően szivárgásokhoz vezet. (Nem vethetjük el, hogy korai hozzáférést kapott influencerek vagy újságírók gondolták úgy, hogy felrúgják a titoktartási szerződést, de ezt csak az vállalná be, akinek nincs vesztenivalója.)

Hirdetés

A következő néhány napban érdemes lesz elkerülni a fórumokat és egyéb közösségeket, sőt, amennyire lehet, a YouTube-ot is, mivel számos screenshot, infó, illetve videó kering a neten, amik a Bandai Namco által eddig rejtegetett tartalmakat mutatnak meg. A kiadó valószínűleg gyorsan elkezdi letiltogatni őket, de vigyázzatok, nehogy túl késő legyen.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Ha olyat szeretnétek látni, amit már szabad megmutatni, nézzétek meg alábbi videónkat, amiben arról mesélünk, milyen volt hat órát játszani az Elden Ringgel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)