Hirdetés

Vigyázz: tele van a net Gotham Knights spoilerekkel!

|

A játék ugyan nem szivárgott ki, de a művészi album már a vártnál korábban elkezdett a rajongók kezébe jutni, és nem mindenki fogja vissza magát.

Hirdetés

Néhány hetet még várnunk kell a következő nagy DC-játék, a Gotham Knights megjelenésére, amit egy külön megvásárolható művészi artbook is kísér. Ennek egyelőre nem kellett volna eljutnia azokhoz, akik megrendelték, hiszen számottevő spoilereket tartalmaz a játék cselekményét illetően, de egy viszonteladó benézett valamit. 

A Gotham Knights producere, Fleur Marty Twitteren kesergett azon, hogy nem érti, miért jó bárkinek, ha elspoilerez egy történetet. Ezt az váltotta ki belőle, hogy a netet ellepték a játék fordulatainak leírásai.

Hirdetés

Természetesen nem fogjuk itt elárulni, mik ezek, sőt, inkább figyelmeztetni szerettünk volna mindenkit, aki érzékeny a spoilerekre, hogy óvatosan járjon az interneten a következő néhány napban. 

A Gotham Knights október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra. Néhány újságíró már kipróbálhatta, és egyelőre nem túl pozitívak a visszajelzések: sokan unalmasnak, középszerűnek és érdektelennek találták az általuk próbált demó alapján, még ha egyébként a látvány elismerésre méltó is volt, és technikai problémák sem jelentkeztek. Hamarosan meglátjuk, az összkép mit mutat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)