Hirdetés

Vigyázz, a Vista harap!

|

Azt, hogy a Windows Vista védelme nem csak a külső támadók, hanem az illegális felhasználók ellen is irányul, régen sejtettük. A Microsoft most közzé tette mindazt, amiről eddig csak a pletykák szóltak; íme a közleményük:

Hirdetés

„REDMOND, Washington, 2006. december 14. A szoftverkalózkodás folyamatosan változó, ám állandó fenyegetés, amely egyaránt veszélyezteti a gyanútlan számítógép-felhasználókat és a szoftveripart. Most, hogy sok felhasználó tervezi az új Windows Vista operációs rendszer telepítését, vagy előtelepített Vistával működő számítógép vásárlását, talán még soha nem volt ennyire fontos megérteni, mekkora értéket képviselnek az eredeti szoftverek. A nem eredeti programokban az Internetről származó módosított kódok, rosszindulatú makrók és kémprogramok, valamint más fenyegetések bújhatnak meg. A szoftverkalózok eredetinek tűnő másolatot készítenek a programról, amelyet aztán az Interneten, üzletekben és az utcán árulnak...
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)