Hirdetés

A világ legnagyobb Apple-fesztiválja

|

Mint ahogy azt tegnap beharangoztuk, a 2007-es Macworld Expón Steve Jobs megtartotta nyitóbeszédét. A hagyományokhoz híven rúgott párat a Microsofton, és bejelentett több forradalmi újdonságot is.

Hirdetés

Azt kell mondjuk, hogy tegnapi jóslataink egész jól bejöttek. De haladjunk sorban! Steve Jobs elnök-vezérigazgatónak természetesen esze ágában sincs visszavonulni. Beszédét a közelmúlt eredményeivel nyitotta: "Az Egyesült Államokban értékesített Macek felét olyanoknak adjuk el, akiknek sohasem volt még Macintoshuk. Olyanoknak, akik váltanak." Hogy miről, azt nem részletezte, de azt gondoljuk, valamennyien tudunk olvasni a sorok között.
A teljes cikket itt olvashatod el >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)